Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

WEBO

In het jaar 1988 is WEBO opgericht. Een familiebedrijf met circa 100 medewerkers, waar innovatie en een blik naar de toekomst duidelijke pijlers zijn. WEBO maakt producten op basis van hout, die waardevol zijn voor de leefomgeving.

Steigerloos® Bouwen

Sinds 2014 engineert, produceert en monteert WEBO complete gevelelementen onder het merk Steigerloos® Bouwen. Een geventileerd prefab-houtskeletbouwelement voorzien van fabrieksmatige ingebouwde buitenkozijnen en gevelbekleding van zowel hout, stucwerk of minerale gevelstenen.

Hoog- en laagbouw

De Steigerloos®-elementen van WEBO zijn geschikt voor zowel hoog- als laagbouw. Van enkele woningen tot aan torens van wel 70 meter hoog: met Steigerloos® Bouwen pakken we het aan.

Gevelstijlen en eindafwerking

De mogelijkheden voor metselwerkarchitectuur zijn eindeloos. Van staande en liggende metselverbanden tot aan verspringingen in gevels, minerale gevelstenen, stucwerk en plaatmateriaal.

Nieuwbouw en renovatie

De gevel-elementen van Steigerloos® Bouwen kom je tegen bij nieuwbouw, renovatie en transformatie.

BIM

Werken met BIM is bij WEBO de standaard en zowel op kantoor als in de fabriek gebruikt WEBO de meest innovatieve systemen. Het productieproces sturen we aan vanuit één model in BIM. Zo zijn we bij WEBO in staat gemakkelijk op te schalen en grote complexe projecten in een snelle doorlooptijd te realiseren.

Voordelen op een rijtje:

  • Brandklasse B
  • Bouwtijdverkorting
  • Circulair
  • Geventileerd systeem
  • Rc-waarde tot 8.0
  • Minimaal overlast op de bouw en voor omgeving

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31(0)548 – 51 80 11 E-mailadres info@webo.nl Website webo.nl

kaart