Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Lievense | WSP

Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met Lievense ben je in control!

Wij zijn een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Sinds oktober 2019 zijn wij onderdeel van WSP, een wereldwijd advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada.

Meer weten?
Bezoek onze website www.lievense.com voor meer informatie over onze werkwijze, referenties en contactpersonen. Op www.werkenbijlievense.com vind je meer informatie over carrièremogelijkheden bij Lievense.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Archimedesweg 5
8912 AK Leeuwarden
Nederland
Telefoonnummer 088 – 91 020 00 E-mailadres info@lievense.com Website lievense.com

kaart