Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Falco BV

De publieke ruimte is van ons allemaal. We willen ons er prettig voelen. Samenhang, vormgeving, uitstraling en veiligheid zijn daarom belangrijke elementen in die openbare ruimte. Falco, leidend producent van straatmeubilair, gebruikt die elementen dan ook als leidraad voor haar complete assortiment voor het inrichten van de (openbare) buitenruimte.

Falco is al ruim 65 jaar een vertrouwde naam als het gaat om de inrichting van de (openbare) buitenruimte. Een vertrouwde keuze dus! Falco is sterk gespecialiseerd in het produceren van fietsenrekken, andere vormen van fietsparkeren, fietsoverkappingen en andere overkappingen in allerlei soorten en maten en in producten om het fietsen te stimuleren (fietsmarketing). Daarnaast vindt u bij Falco verkeersvoorzieningen als afzetpalen, parkeerbeugels en slagbomen. Zoekt u een producent in straat- en/of parkmeubilair, dan biedt Falco een uitgebreide keuze aan banken, stoelen, picnictafels, afvalbakken, plantenbakken en groenbescherming.

De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook ‘op maat’ voor u te produceren. Falco producten zijn solide, duurzaam en uitstekend bestand tegen invloeden van het weer. Met Falco maakt u bovendien een verantwoorde keuze: wij zijn continue actief als het gaat om milieu, alternatieve energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor de fabricage van al die producten gebruiken we natuurlijk duurzame materialen. Zoals hout met het FCS-keurmerk van de Forest Stewardship Council maar ook staal dat een lange levensduur heeft en hergebruikt kan worden. Ook onze nieuwe brochure is op FSC-gecertificeerd papier gedrukt. Andere materialen zoals kunststof, kopen we verantwoord in. En al het restmateriaal wordt hergebruikt of verzamelen we volledig gescheiden, voor een zo optimaal mogelijke recycling.

Falco is in het bezit van NEN-EN 10901, VCA, ISO 9001 en ISO 14001 certificaten.

Falco exporteert haar producten ook naar het buitenland; met drie Falco-vestigingen, in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken en met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt.

Voor een mooiere buitenwereld.

algemene informatie

Adres Weitzelweg 8
7671 EJ Vriezenveen
Nederland
Telefoonnummer 0546 55 44 44 E-mailadres info@falco.nl Website falco.nl

kaart